Vilkår og betingelser

FORETAKSINFORMASJON:
REEL AS
Org.nr 917630062 MVA Foretaksregisteret

Adresse: Reineveien 55, 8390 Reine

TLF: +47 48 22 83 34
E-MAIL: booking@reelofoten.no
WEB: www.reelofoten.no

OVERNATTING

Leievilkår
Overnattingsstedet bruker et nettbasert booking-betaling- og inn/utsjekksystem. Det finnes ikke bemannet resepsjon. Adgang til inngangsparti og rom eller rorbu fås via kode. Koden får du tilsendt automatisk via epost på ankomstdag.

Produktinformasjon
Overnattingsstedet leier ut rom, leiligheter og rorbuer av forskjellige typer. I booking av overnattingsenhet inngår sengetøy, håndklær og sluttvask. Ved lengre opphold vil det bli skiftet sengetøy og håndklær etter avtale med gjest. På Lofoten Bed & Breakfast på Reine er enkel frokost inkludert.

Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se nettsiden www.reelofoten.no for kontinuerlig oppdaterte priser.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!

Salgs- og leveringsbetingelser
Det sendes ut en epost med kode på innsjekkdato. Overnttingsenheten(e) reserveres umiddelbart etter at bestilling er gjennomført. Du vil motta en ordrebekreftelse. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode.

Betaling
Vi krever full betaling 14 dager før ankomstdato. Betaling gjøres online, enten via en betalingslink som gjøres tilgjengelig for deg 18 dager før oppholdet eller via bookingkanalen. Ønsker du faktura, må du avtale det FØR gjennomføring av booking. For grupper gjelder andre vilkår.

Gruppebestillinger
I tilfelle av gruppebestillinger (3 rom eller mer) krever vi full betaling innen 3 dager, men allikevel ikke senere enn innsjekksdagen. En gruppebestilling er da ikke-refunderbar.  men allikevel ikke senere enn innsjekksdagen.

Personopplysninger
REEL AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos REEL AS blir betalingen behandlet av DIBS/TELLER. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling
Om du skulle ønske å avbestille oppholdet må dette gjøres 14 dager før oppholdet. Avbestilling på opphold som ikke er bestillt/avbestilt gjennom andre kanaler må sendes skriftlig til booking@reelofoten.no, merkes med “Avbestilling” og orderenummer fra kvittering på bookingen det gjelder.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi REEL AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. REEL AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol på hotellets fellesområder. Mat skal kun tilberedes i de enheter der kjøkken er tilgjengelig. Kun husets utstyr skal benyttes.

Husregler
Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på hotellromsavdeling eller rommet enn de som er oppført som beboere på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med hotellet på forhånd. Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer.

Kjæledyr er ikke tillatt.

Røyking er ikke tillatt, verken på rom eller på hotellets fellesområder.

Brudd på Bruksvilkårene kan medføre at nøkkelkoden din gjøres ugyldig og vil medføre en tilleggsavgift på inntil NOK 2500,-

AKTIVITETER

Betingelser Liveaboard TRIO II:
Booking må gjøres via din AGENT
Booking er sikret først når et 20 % ikke refunderbar delbetaling er betalt
Restbeløpet må betales ikke senere enn 12 uker før turen starter
Oppmøte sted varierer – sjekk
Oppmøte tid varierer – sjekk
Avbestilling må gjøres skriftlig til oss senest 12 uker før turen starter.
Bestillingen blir ikke bekreftet før minimum antall deltakere er oppfylt (6 fullt betalende personer)
Delbetaling blir trukket fra ditt kort først når bekreftet.
Delbetaling refunderes ikke.

Betingelser grupper TRIO II:
Booking er sikret først når et 20 % ikke refunderbart delbetaling er betalt
Restbeløpet må betales ikke senere enn 4 uker før turen starter
Oppmøte sted varierer – husk å sjekke
Oppmøte tid varierer – husk å sjekke
Avbestilling må gjøres skriftlig til oss senest 4 uker før turen starter. Delbetaling refunderes ikke.

Betingelser dagstur:
BOOKING:
Bookingen er ikke fullført før du har mottatt din elektroniske billett.
Elektroniske billetter som kun er merket «BESTILLING» er ikke betalt, og er ikke gyldig etter avbestillingsfristen har løpt ut med mindre forhåndsavtalt.
Tlf. nummer som oppgis skal være operativt minst 24 timer før aktivitetsdato slik at eventuelle endringer kan kommuniseres.

BETALING:
Betaling må være gjort 14 dager før avgang.
Betaling gjøres med bank/kredittkort.
Faktura er ikke mulig som alternativ betaling med mindre forhåndsavtalt før booking.

AVBESTILLING:
Avbestilling må leveres skriftlig før avbestillingsfristen 14 dager før aktivitetsdato for refundering.
Om bookingen avbestilles eller antall gjester reduseres etter avbestillingsfristen, vil det originale beløpet belastes/beløp/delbeløp ikke refunderes.
Dersom aktiviteten blir kansellert grunnet værforhold, ikke oppfylt minimumskrav til passasjerantall eller tekniske problemer, vil hele bookingbeløpet bli refundert.
Grunnet uforutsigbare lokale værforhold kan kansellering på kort varsel finne sted – minimum 1 time før avgang.
Grunnet uforutsigbare bookingforhold og minimumskrav på antall passasjerer, kan kansellering på kort varsel finne sted – minimum 1 time før avgang.

OPPMØTE:
Oppmøte for alle våre aktiviteter er vårt Bookingkontor i Reine sentrum; Reine Ytre Havn 1, 8390 Reine.
Dersom det er vanskelig å komme seg til Reine, ta kontakt med oss per epost for alternativt oppmøte sted før turen.

TID FOR OPPMØTE:
Oppmøte er alltid 20 minutter før aktivitetens avgangs tidspunkt. Avgangs tid er tiden som vises på bookingen.
For eksempel er turen kl. 10.00, er oppmøte 09.40.

Oppmøte på de alternative pick-up-plassene varierer fra 10 – 30+ minutter etter aktivitetens starttidspunkt. Vennligst avtal dette direkte med vårt Bookingkontor samme dag.

Ingen refundering ved forsinkelser fra gjestens side. Starttidspunkt for aktiviteten er endelig og er 20 min før avgangs tidspunkt.

NB!:
Værforbehold kan gjøre at oppgitt reiserute på alle aktiviteter endres.

 

Se alle våre aktiviteter

Planlegg reisen din

Bli med på guidede turer i RIB-båt til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Underveis får du unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Moskstraumen og Lofotveggen, og bli med på en av våre fjellturer.

Aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Bli med på guidede turer i RIB-båt til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Underveis får du unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Moskstraumen og Lofotveggen, og bli med på en av våre fjellturer.