Lofoten Bed & Breakfast

Rommene våre

Lofoten Bed & Breakfast ligger sentralt til i naturskjønne Reine, ved inngangsporten til Lofotodden nasjonalpark.

Staycation, workation og vacation
Lofoten Bed & Breakfast tilbyr rom for mange typer reiser. Våre boenheter er innredet på en måte som enkelt kan tilpasses deg og ditt behov.

Alle rom har bord som kan benyttes som skrivbord. På rom og leiligheter med kjøkken er det fullt utstyrte kjøkken for selvhushold. På enkelte rom er det sittegrupper for avslapning, ellers er du hjertelig velkommen til å benytte våre stilfulle fellesområder. Hagen og uteområdet er laget med tanke på ro og rekreasjon. Her kan du også nyte enkle måltider fra felles grill og bålplass.

Ved foten av Reinebringen
Lofoten Bed & Breakfast er det beste utgangspunktet for turen til Reinebringen, eller du kan velge opplevelsesturer med RIB eller fiskebåt.  Du kan bestille overnatting på Lofoten Bed & Breakfast og aktiviteter fra Aqua Lofoten Coast Adventure på ett og samme sted.

Hos oss bor du i et bygg med mye historie i veggene. Vertskapets sterke interesse for lokal historie og kultur har satt preg på rommenes interiør, og hagens sjarm.

Enkeltrom
Lyst og hyggelig rom med personlig preg og utsikt mot fjord og fjell. Kan kun bookes for én person.

Dobbeltrom
Våre dobbeltrom har to enkeltsenger. Maks kapasitet på rommet er to personer, men det er fullt mulig for soloreisende å booke dobbeltrom for en rimeligere pris. Det vil også være mulig å booke dobbeltrom med minikjøkken.

Familierom
Vi har to familierom for reisende med mindre barn, eller for par/venner som ønsker litt mer plass. Disse rommene har utsikt mot Vestfjorden og hagen. Vi har i tillegg et lyst og trivelig familierom med separat soverom og minikjøkken. Dette rommet har dobbeltseng, sovesofa i stuen og utsikt mot fjord og fjell.

Leiligheter
Vi har to leiligheter, én to-roms for fire personer, og én tre-roms for seks personer. To-roms leiligheten har ett soverom med køyeseng og ett med to enkeltsenger. Tre-roms leiligheten har to soverom med to enkelsenger hver, og et soverom med dobbeltseng og balkong. Alle leiligheter har åpen kjøkkenløsning med fullt utstyrt kjøkken.

Felles for alle våre rom og leiligheter på Reine

 • Frokost
 • Sengetøy & håndklær
 • Hårføner
 • Sluttvask
 • Gratis parkering
 • Gratis wifi
 • Vannkoker
 • Røykfritt
 • Automatisert inn- og utsjekk
 • Nøkkelfrie rom
 • Felles hage med terrasse og grill
 • Hånddesinfeksjon i fellesområdene

Rom, leiligheter, og rorbuer

Bo hos oss i idylliske omgivelser nær ytterkantene av Lofoten og opplev Reinebringen eller malstrømmen Moskstraumen. Velg et rom eller leilighet med historisk preg i Reine eller bo i Sørvågen i en Rorbu med hav- og fjellutsikt.

Overnatting ved og aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Overnatt nært inngangsportene til Lofotodden Nasjonalpark både på Reine og i Sørvågen. Fra Reine kan du bli med på fisketur med vår tradisjonelle fiskebåt TRIO II, eller du kan stige om bord i vår RIB-båt og bli med til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Uansett hvilken tur du velger, vil du underveis få unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Lofoten med oss.

Relax – Enjoy – Explore - Lofoten