Midnattstur til Bunesstranda

Midnattssol i Lofotodden nasjonalpark

Tilgjengelig i perioden med midnattssol fra 27. mai – 17. juli – turen går selv om det er overskyet, men selv om du kanskje ikke får se selve solen, er lyset og opplevelsen helt unik. Etter en pittoresk båttur inn i Reinefjorden venter en fottur i magisk landskap. Etter en svak stigning åpnes landskapet og en av verdens vakreste strender kommer til syne, opplyst av midnattssola og omkranset av himmelhøye fjell.

Båt- og fottur
Dette er en selv-guidet tur. Vi kjører RIB fra Reine til Vinstad. Fra Vinstad går dere på en gruset sti langs Bunesfjorden, før dere begynner på en liten stigning opp til Einangen. Denne turen tar ca. 40 minutter. Utsikten fra Einangen over Bunesstranda kan ikke beskrives. Den må rett og slett oppleves. Det vil være god tid til vandring og fotografering på stranda, før dere går samme vei tilbake og blir hentet der båten slapp dere av. Turen tar ca. tre timer, og egner seg for de aller fleste.

Inkludert

  • Flytedress/redningsutstyr for alle aldre
  • Sertifisert båtfører

Ta med

  • Varme klær (ull)
  • Lue og hansker
  • Tursko med god ankelstøtte
  • Kamera eller mobil (på eget ansvar)

Oppmøtested og –tid:
Vårt kontor i Reine sentrum, 20 min. før avgangstid.
Avgangstiden er tidspunkt for aktiviteten på bookingen. F.eks. hvis turen går kl. 22:30 er oppmøte 22:10.

Forbehold:
Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen, hvis værforhold eller minimumskrav til gruppestørrelse (4 fullt betalende deltagere) ikke blir oppfylt. Sjekk våre vilkår og betingelser for mer informasjon. Vær oppmerksom på at personlige gjenstander tas med om bord på eget ansvar.

Info

27. mai – 17. juli
Kl. 22:30 – 01:30
4 – 12 deltagere

Pris

Voksen (14+ år): 895,-Barn (t.o.m. 13 år): 595,-

Har du spørsmål?

Se alle våre aktiviteter

Overnatting ved og aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Overnatt nært inngangsportene til Lofotodden Nasjonalpark både på Reine og i Sørvågen. Fra Reine kan du bli med på fisketur med vår tradisjonelle fiskebåt TRIO II, eller du kan stige om bord i vår RIB-båt og bli med til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Uansett hvilken tur du velger, vil du underveis få unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Lofoten med oss.

Relax – Enjoy – Explore - Lofoten