Reinefjorden rundt

Guidet RIB-tur i vill natur

Bli med på en guidet båttur dypt inn i avsidesliggende fjordarmer, med vår lokalkjente guide og skipper. Denne spektakulære turen tilbyr spennende historiske innblikk i tillegg til noe av Lofotens villeste og vakreste natur.

Sikkerhet i fokus
Båtføreren møter deg på vårt kontor i Reine, hvor flytedresser og redningsutstyr blir utdelt. Våre båtførere har alle de nødvendige sertifikater og er godt kjent med farvannet og forholdene i området. Båtfører har i tillegg gode lokalkunnskaper, noe som gjør at de også fungerer utmerket som guider på turen.

Forlatte fiskevær
Når alle er om bord og sikkerhetsinstruksene gitt, starter turen mot Reinefjorden. Vi holder oss nært land slik at dere får se alt den flotte naturen i Lofoten har å by på. Denne turen gir deg et nært og spennende innblikk i hvordan livet utspilte seg da de avsidesliggende, og nå delvis forlatte, fiskeværene fremdeles var aktive bosettinger. Vi kan love deg en uforglemmelig opplevelse omgitt av majestetiske fjell og dype fjorder.

Inkludert

  • Flytedress/redningsutstyr for alle aldre
  • Sertifisert båtfører
  • Lokalkjent guide

Ta med

  • Varme klær (ull)
  • Lue og hansker
  • Kamera eller mobil (på eget ansvar)

Oppmøtested og –tid:
Vårt kontor i Reine sentrum, 20 min. før avgangstid.
Avgangstiden er tidspunkt for aktiviteten på bookingen. F.eks. hvis turen går kl. 10:00 er oppmøte 09:40.

Forbehold:
Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen, hvis værforhold ikke tillater gjennomføring av aktiviteten. Sjekk våre vilkår og betingelser for mer informasjon. Vær oppmerksom på at personlige gjenstander tas med om bord på eget ansvar.

Info

Hele året
Kl. slett varierer, se kalender/book nå

Pris

1 – 6 pers: 5.580,-7 – 8 pers: 7.440,-9 – 12 pers: 11.160,-Privattur (max. 12 gjester): 11.160,-

Har du spørsmål?

Se alle våre aktiviteter

Overnatting ved og aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Overnatt nært inngangsportene til Lofotodden Nasjonalpark både på Reine og i Sørvågen. Fra Reine kan du bli med på fisketur med vår tradisjonelle fiskebåt TRIO II, eller du kan stige om bord i vår RIB-båt og bli med til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Uansett hvilken tur du velger, vil du underveis få unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Lofoten med oss.

Relax – Enjoy – Explore - Lofoten