Fiskeopplevelse med Trio II

Bli med på en uforglemmelig fiskeopplevelse på Lofothavet. Profesjonelle fiskere tar deg med til de beste fiskeplassene og lærer deg alt du trenger å kunne for å være fisker for en dag. Du får tips og råd til hvordan du kan tilberede fisken, som du selvfølgelig får med deg etter turen.

Sikkerhet først
Mannskapet på båten møter deg på vårt kontor i Reine sentrum. Derfra er det et par minutter å gå til Trio II. Flytedress blir utdelt og sikkerhetsinstruks gjennomgått før turen mot første fiskeplass tar til. Ta deg gjerne en kopp kaffe eller te mens du nyter utsikten over Lofotveggen på tur mot første stopp. Som hovedregel drar vi vestover mot malstrømmen.

Fiske med juksahjul
Så snart vi er på fiskeplassen vil du få nødvendig opplæring i bruk av fiskeutstyret, som ombord på Trio II er et juksahjul. Dette er en tradisjonell måte å fiske i Lofoten. Mannskapet om bord vil hjelpe deg underveis med råd og tips til teknikk, men selve fiskingen er det du som står for.

Tilberedelse av fangsten
Du vil også få gode tips til hvordan du kan tilberede fisken du fisker, og fisken får du selvfølgelig ta med deg. Ingenting smaker så godt som fersk fisk rett fra havet. Velkommen om bord, og nyt denne dagen på Lofothavet sammen med lokalkjente fiskere.

Inkludert:

  • Flytedress/redningsutstyr for alle aldre
  • Fiskeutstyr (6 juksahjul ombord)  
  • Sertifisert kaptein og mannskap

Ta med:

  • Snack
  • Varme klær (ull)
  • Lue og hansker
  • Gode sko
  • Kamera eller mobil (på eget ansvar)

Oppmøtested og –tid:
Vårt kontor i Reine sentrum, 20 min. før avgangstid.
Avgangstiden er tidspunkt for aktiviteten på bookingen. F.eks. hvis turen går kl. 10:00 er oppmøte 09:40.

Forbehold:
Vi forbeholder oss retten til å kansellere turen, hvis værforhold eller minimumskrav til gruppestørrelse (6 fullt betalende deltagere) ikke blir oppfylt. Sjekk våre vilkår og betingelser for mer informasjon. Vær oppmerksom på at personlige gjenstander tas med om bord på eget ansvar.

Info

Hele året
Kl. 10:00 – 14:00
Juli: også kl. 16:00 – 20:00
6 – 12 deltagere

Pris

Voksen (14+ år): 1.195,-Barn (t.o.m. 13 år): 895,-Privat (max. 12 pers): 14.340,-

Har du spørsmål?

Se alle våre aktiviteter

Overnatting ved og aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Overnatt nært inngangsportene til Lofotodden Nasjonalpark både på Reine og i Sørvågen. Fra Reine kan du bli med på fisketur med vår tradisjonelle fiskebåt TRIO II, eller du kan stige om bord i vår RIB-båt og bli med til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Uansett hvilken tur du velger, vil du underveis få unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Lofoten med oss.

Relax – Enjoy – Explore - Lofoten